Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou....
Klára Chvojková a její stánek Nesu koláč jsou stálicemi Apetit pikniku. Klára peče ty nejnadýchanější chodské koláče s tvarohem a povidly i šlehačkou. Závislí jsou na nich nejen její zákazníci, ale také celá redakce Apetitu. Pro odpůrce...
Chia semínka, mléko a ovoce. Tři komponenty, ze kterých vytvoříte jednoduchý, a přitom chutný dezert nebo snídani. V ideálním případě si chia pudink připravte už večer a ráno ho pouze vyndejte z lednice a servírujte.
...
Na artyčoky naprosto běžně narazíte ve středomořské kuchyni. I proto jim to na talíři nejvíc sluší společně s olivovým olejem, tymiánem a sušenými rajčaty. Artyčoky svojí masitou chutí skvěle doplní saláty, jehněčí maso i zeleninové ragú.
...
Pálivost je pro mnohé milovníky jídla radostí, pro jiné může znamenat nepříjemnou zkušenost. Ostrost papriček způsobuje látka zvaná kapsaicin. Ten dráždí receptory naše bolesti, což způsobuje pocit pálení. Naštěstí existují účinné způsoby,...
V květnu 2004 vyšel první magazín Apetit. Časopis plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na českém trhu jako zjevení. Byl první a jediný. 20. narozeniny si zaslouží oslavu, a proto jsme se v redakci rozhodli protáhnout si...
Teploty pomalu, ale jistě šplhají nahoru, a tak je ten nejvyšší čas připravit si na teplé dny nějaké jahodové osvěžení. Přinášíme vám inspiraci na domácí jahodovou zmrzlinu, jahodový sorbet nebo mražený jahodový dezert semifreddo.
...
Komentáře
Naprosto jednoduchá a dokonalá polévka :) děkuji.
My také :)