Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salsa criolla
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.9/5 Počet hodnocení: 8
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 276 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 27 g
Tuky 14 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou. 

Suroviny

najemno
na měsíčky
limetová šťáva 1 PL
olivový olej 1 PL
koriandr čerstvý 1 PL
najemno
sůl

Postup

1

Na rajčatovou salsu dejte cibuli do skleněné mísy. Zalijte studenou vodou a nechte 10 minut stát. Slijte a osušte papírovými utěrkami.

2

V míse cibuli promíchejte s rajčaty, limetovou šťávou, olejem a koriandrem.

3

Osolte a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín