Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5/5 Počet hodnocení: 41
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 554 kcal
Bílkoviny 46 g
Sacharidy 18 g
Tuky 32 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá, snadná, jarní, lehká večeře nebo svačina. Nejlépe ke tmavému pečivu.

Suroviny

tvaroh 250 g
kedlubna 2 ks
mladá, nastrouhaná
ředkvičky 1 svazek
malý svazek, lze nahradit 100 g bílé ředkve
vejce 2 ks
natvrdo
sůl
pepř
petrželka
nasekaná

Postup

1

Smíchejte: 250 g tvarohu, 2 mladé kedlubny, nastrouhané, 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve, nastrouhané, 2 vejce natvrdo, nastrouhaná (není nutné), sůl, pepř a nasekanou zelenou petrželku podle chuti.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Komentáře

08.04.2010 16:55
Pridala som 2 lyžice majonézy a bola fakt skvelá!

Apetit magazín