Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1910 kcal
Bílkoviny 150 g
Sacharidy 270 g
Tuky 27 g
Vláknina 76 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
K létu samozřejmě patří saláty. Smíchejte tuňáka, fazolky a bylinky a máte hotovou večeři.

Suroviny

petrželka 40 g
lístky nasekané nahrubo
bez pecek, nahrubo
1
základní rajčatová omáčka
fazolky zelené 400 g
zelené, krátce povařené v páře nebo ve vodě
konzerva slitá a propláchnutá
tuňák 2
po 160-200 g, slité
sůl mořská
pepř mletý
čerstvě mletý

Postup

1
1 Všechny přísady lehce promíchejte v míse.

2 Rozdělte na talíře, podle chuti osolte a/nebo opepřete.

3 Podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/8

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...