Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič s tuňákem a kukuřicí
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné Na 2-3 bagetky

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1858 kcal
Bílkoviny 145 g
Sacharidy 242 g
Tuky 33 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tuňákovi a kukuřici to jde skvěle dohromady! Tuhle svačinu vám budou ostatní závidět...

Suroviny

jogurt 150 g
nebo crème fraîche (viz Něco navíc)
čerstvý
tuňák (konzerva) 1 konzerva
160 g, ve vlastní šťávě, slitá
jarní cibulka 2 ks
na kolečka
bageta 3 ks

Postup

1

V misce promíchejte smetanový jogurt a čerstvý smetanový sýr, přidejte kukuřici, tuňáka, jarní cibulku a zlehka promíchejte.

2

Bagetky prokrojte a rozdělte na ně špenát a tuňákovou pomazánku.


NĚCO NAVÍC

Místo jogurtu můžete použít zakysanou smetanu či majonézou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/9