Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4.4/5 Počet hodnocení: 14
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

Postup

1

Rýži vaříme klasicky, pouze do vody, ve které se rýže vaří se přidá kari (2 čajové lžičky).

2

Uvařenou kari rýži vložit do hrnce nebo velké pánve a zlehka na oleji osmahnout.

3

Přidat zeleninu a okořenit dle vlastní chutě.

4

Servis na talíř a na závěr posypat parmazánem.

Rychlovka, když není čas vařit :-).

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...