Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tuňáková pomazánka s kapary
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 bagely

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 875 kcal
Bílkoviny 100 g
Sacharidy 17 g
Tuky 46 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tuňák a majonéza si skvěle rozumějí, pokud ale budete chtít pomazánku odlehčit, sáhněte po jogurtu nebo čerstvém sýru.

Náš tip: Chcete změnu? Připravte si například slavnostní tuňákovou pomazánku podle našeho videoreceptu

 
Skryt pre seznam

Suroviny

tuňák 1 konzerva
80 g
majonéza 2 PL
jarní cibulka 3 ks
kapary 2 PL
kornišonka 2 ks
petrželka 1 PL
hladkolistá
sůl
podle chuti

Postup

1

Malou konzervu tuňáka slijte a smíchejte se 2 lžícemi majonézy.

2

Přidejte 2–3 jarní cibulky, nakrájené nadrobno, 2 lžíce kaparů, 2 kornišonky, nakrájené nadrobno, a 1 lžíci hladkolisté petržele, také nakrájené nadrobno. Dochuťte solí a promíchejte.

Foto: Ant Duncan, Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media 

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín