Jednoduchá tuňáková pomazánka, kterou můžete servírovat hned dvěma způsoby – klasicky, tedy jako pomazánku, nebo netradičně, kdy pomazánku rozložíte na jednotlivé komponenty. Obojí má své kouzlo!
Videorecept
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 371 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.