Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 923 kcal
Bílkoviny 65 g
Sacharidy 130 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S poctivým vývarem bude tato polévka dokonalá. Bylinky obměňujte podle své chuti.

Suroviny

vývar kuřecí 1 l
těstovinová rýže 110 g
kuře 160 g
vařené, natrhané
petrželka hrst
čerstvá
kopr 1 PL
čerstvý
máta lístků
čerstvá
sůl
pepř
bageta
k podávání

Postup

1

Drůbeží vývar přiveďte k varu. Vhoďte 110 g těstovinové rýže a uvařte al dente. Přidejte 160 g vařeného kuřecího masa, natrhaného, hrst čerstvé petrželky, lžíci čerstvého kopru a pár lístků čerstvé máty. Zahřejte, osolte, opepřete a podávejte s čerstvou bagetou.

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...