Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sýrovo-zeleninová pomazánka
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 14
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 bagely

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 728 kcal
Bílkoviny 33 g
Sacharidy 26 g
Tuky 54 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednoduchá, pestrá, ale hlavně výživná pomazánka plná zeleniny.

Suroviny

čedar 100 g
řapíkatý celer ½ ks
jarní cibulka 3 ks
mrkev 1 ks
pažitka 1 PL
nasekaná
majonéza 2 PL
sůl
podle chuti

Postup

1

Do misky dejte 100 g nastrouhaného čedaru, 1/2 řapíku celeru, nakrájeného nadrobno, 2–3 jarní cibulky, nakrájené nadrobno, 1 mrkev, nastrouhanou najemno, a 1 lžíci pažitky, nasekané. Přidejte 2 lžíce majonézy, osolte a promíchejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...