Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tex-mex vajíčková pomazánka
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:
3.8/5 Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 bagely

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3530 kcal
Bílkoviny 126 g
Sacharidy 507 g
Tuky 44 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vajíčková pomazánka je klasika, tahle její pikantní varianta vás ale bude bavit!

Suroviny

vejce 2 ks
nakládaná paprička, nasekaná
nakrájená
koriandr čerstvý 2 PL
lístky
majonéza 2 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý, podle chuti

Postup

1

2 vejce uvařte natvrdo, oloupejte, nakrájejte nadrobno a vsypte do misky. Přidejte 1 lžíci nakládaných papriček jalapeños, nasekaných, 2 lžíce červené papriky, nakrájené, 2 lžíce lístků koriandru, nakrájených nadrobno, 1/4 červené cibule, nakrájené nadrobno, a 2 lžíce majonézy. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem promíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...