Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9/5 Počet hodnocení: 41
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 381 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 19 g
Tuky 13 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.

Náš tip: Chcete změnu? Připravte si například slavnostní tuňákovou pomazánku podle našeho videoreceptu

 
Skryt pre seznam

Suroviny

majonéza 1 PL
tuňák (konzerva) 180 g
v olivovém oleji, nedbale okapaný
mrkev 50 g
strouhaná
celer 50 g
strouhaný
jarní cibulka 2 ks
najemno nasekaná
pepř
podle chuti
sůl
podle chuti

Postup

1

V míse všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

16.05.2019 16:44

Výborná

01.12.2015 21:21

luxusní, přidala jsem petrželku

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...