Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1263 kcal
Bílkoviny 84 g
Sacharidy 8 g
Tuky 96 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Obložený chlebíček jinak

Náš tip: Připravte si například i vajíčkový salát s ředkvičkami podle našeho video receptu

Skryt pre seznam

Suroviny

vejce 5 ks
natvrdo, nakrájených nadrobno
majonéza 3 PL
jarní cibulka 1 ks
nadrobno
vinný ocet bílý 1 ČL
bílý
kopr 1 PL
nasekaný
sůl
pepř
K podávání

Postup

1

Vejce uvařte natvrdo, nakrájejte nadrobno a smíchejte se zbývajícími přísadami. Osolte a opepřete.

2

Podávejte na opečených krajících tmavého chleba, klidně i černého žitného, a dlouhých plátcích z polní nebo salátové okurky, pokladených uzeným lososem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/4

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...