Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Italové testují sušená rajčata

881 zhlédnutí
Average: 3 1 hlasování
V Italově spíži nikdy nechybí sklenička sušených rajčat. Je to pro ně srdeční záležitost, stejně jako pro nás kyselé okurky. Hodí se do pomazánek, salátů, sendvičů, zálivek, do těstovin a omáček i jako předkrm či chuťovka na party. Univerzální použití je předurčuje k čestnému místu i ve vaší kuchyni. Co si myslí rodilí Italové o sušených rajčatech v českých obchodech? Sušená rajčata z běžné maloobchodní sítě pro Apetit testovali Giuseppe ‚Pino‘ Baccarella, Ciro di Cicco a Gianfranco Coizza. Při slepé ochutnávce dostali na výběr z dvaceti pěti vzorků. Jak jim chutnaly?

Přidat komentář