Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Dubnový Apetit právě v prodeji!

2 990 zhlédnutí
Average: 2.8 (8 hlasování)

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.

Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.

K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.

Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý. 

K nahlédnutí tady --> www.apetitonline.cz/casopis-apetit/2015-4

 

Přidat komentář