Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Polévky

Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.

168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol:

  • Jedinečné & zásadní
  • Z celého světa
  • Krémové & zeleninové
  • Husté & poctivé
  • Čiré & lehké
  • Studené & osvěžující
  • Vývary & zavářky

 

V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

Čím se na podzim rozmazlit Čím se na podzim rozmazlit Čím se na podzim rozmazlit Čím se na podzim rozmazlit Čím se na podzim rozmazlit Čím se na podzim rozmazlit
5 večeří z trouby 5 večeří z trouby 5 večeří z trouby 5 večeří z trouby 5 večeří z trouby

Přidat komentář