Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

V pátek 8. 9. 2017 uvítá edice Apetit na cestách nový přírůstek! Je jím kuchařka Restaurant Evropa, která obsahuje více než 150 redakcí vyzkoušených a ověřených receptů ze všech koutů Evropy.

S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu doslova křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 evropských zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy. Najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídne to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete kapitole c. a k. nostalgie.

 

Kniha je rozdělena do 6 kapitol:

  • c. a k. nostalgie
  • Pod jižním sluncem
  • Prostě Balkán
  • V ráji sýrařů a labužníků
  • Za kanálem La Manche
  • Od moře k moři

 

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací a tipů.

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

Přidat komentář