Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.

Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

  • Sváteční hody 
  • Volání divočiny
  • Pořádný úlovek 
  • Ta naše hospoda 
  • Domácí cukrárna
  • Tak chutná domov
  • Rodinné stříbro

 

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

Grand Jour de Champagne 2009 Grand Jour de Champagne 2009 Grand Jour de Champagne 2009
reklama

Přidat komentář