Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.

Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

  • Sváteční hody 
  • Volání divočiny
  • Pořádný úlovek 
  • Ta naše hospoda 
  • Domácí cukrárna
  • Tak chutná domov
  • Rodinné stříbro

 

Prolistujte si kuchařku

Grand Jour de Champagne 2009 Grand Jour de Champagne 2009 Grand Jour de Champagne 2009

Chcete mít edice kompletní?

Prohlédněte si další kuchařky na webu www.obchod.apetitonline.cz

Přidat komentář