Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rýže

Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby, které tato surovina jen může mít!

V knize najdete husté polévky, svěží saláty a přílohy a hlavní jídla z celého světa, v nichž hraje rýže hlavní roli. Nechybějí ani recepty s rýžovými nudlemi, papírem či moukou, sladké rýžové dezerty či návod na dokonalé suši anebo pravé italské rizoto.

Z více než stovky receptů, testovaných a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu také ti, kteří chtějí vyzkoušet zase něco nového. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou – thajské kari, jarní závitky, rýžovou zmrzlinu…

Zvláštní pozornost jsme v kuchařce věnovali jednotlivým druhům rýže – v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...

S námi budete mít co vařit den co den – my vás v rýži nenecháme!

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: 

  • Polévky
  • Rizota
  • Rýže v hlavní roli
  • Přílohy & saláty
  • Podávejte s… rýží
  • Rýžové nudle & spol.
  • Chuťovky
  • Dezerty 
  • + servis

 

Kniha vychází v pátek 13. března.

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano
Praha má bar, který patří do světové TOP 10 Praha má bar, který patří do světové TOP 10 Praha má bar, který patří do světové TOP 10
reklama

Přidat komentář