Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rýže

Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby, které tato surovina jen může mít!

V knize najdete husté polévky, svěží saláty a přílohy a hlavní jídla z celého světa, v nichž hraje rýže hlavní roli. Nechybějí ani recepty s rýžovými nudlemi, papírem či moukou, sladké rýžové dezerty či návod na dokonalé suši anebo pravé italské rizoto.

Z více než stovky receptů, testovaných a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu také ti, kteří chtějí vyzkoušet zase něco nového. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou – thajské kari, jarní závitky, rýžovou zmrzlinu…

Zvláštní pozornost jsme v kuchařce věnovali jednotlivým druhům rýže – v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...

S námi budete mít co vařit den co den – my vás v rýži nenecháme!

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: 

  • Polévky
  • Rizota
  • Rýže v hlavní roli
  • Přílohy & saláty
  • Podávejte s… rýží
  • Rýžové nudle & spol.
  • Chuťovky
  • Dezerty 
  • + servis

 

Kniha vychází v pátek 13. března.

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano Javorový sirup nasladko i naslano
Praha má bar, který patří do světové TOP 10 Praha má bar, který patří do světové TOP 10 Praha má bar, který patří do světové TOP 10

Přidat komentář