Zelená nať koriandru má lehce štiplavé bylinné aroma, které pro svoji výraznost nemusí každému učarovat. Jsou však pokrmy, které si bez něj nelze představit. Kde použít čerstvý koriandr? Především v pokrmech, indické, thajské a mexické...
Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...
Pouliční stánek s michelinskou hvězdou? Jeden takový najdete mezi mnoha tisíci podobnými v mexické metropoli Ciudad de México. Prodávají tam tacos, jmenuje se Taquería El Califa de León a hvězda jim obrátila život naruby.
...
Jahody lze nalézt snad v každé české zahradě a v poslední době zdobí také nejeden balkón. Nejlépe jistě chutná domácí čerstvě utržená jahoda, své kouzlo ovšem mají také jahodové džemy, zavařeniny a kompoty. Jejich příprava není...
Máte rádi jahody? V parném létě si občas dopřejete osvěžující koktejl? Právě pro vás jsme je propojili a přinášíme tipy na jahodové koktejly, jejichž chuť si prostě zamilujete. Ale pozor, jeden nikdy nestačí.
...
Znáte lepší způsob, jak spotřebovat ředkvičky a užít si jejich chuť? Ředkvičková pomazánka je velmi snadná, zdravá a lze ji obměňovat téměř do nekonečna. Servírovat ji můžete s křupavými tousty, na čerstvém chlebu, s čerstvou...