Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

7x ryby a plody moře z grilu

Přestože největšími favority při grilovačkách bývají vepřová krkovička, kuře, uzeniny a hermelín, neměli bychom zapomínat ani na další možnosti. Rybám a plodům moře spousta lidí příliš neholduje, často to ale bývá jen tím, že se s nimi nesetkali v jejich nejlepší podobě. Ovšem když je seženete perfektně čerstvé a zvolíte jednoduchou, leč efektní úpravu, pochutnají si na nich i ti, kteřím jim původně příliš nevěřili. Grilování je skvělá příležitost, jak s rybami začít. Pod širým nebem mají všichni větší chuť k jídlu, už jen samotná příprava pokrmu představuje pohodový zážitek. Ať už zvolíte jemného tuzemského pstruha nebo divočejší krevety z exotických moří, vaši strávníci vám poděkují.

Přidat komentář