Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Redakce doporučuje: české foodblogy

Redakce doporučuje: české foodblogy
sdílet:
Když mladé lidi baví vařit a dobře jíst.

Počet českých foodblogů, tedy těch, které se věnují jídlu, se rozrůstá závratným tempem. Představujeme vám další várku blogů, které nás v redakci zaujaly. Jsou výhradně od mladých autorů, kteří rádi vaří, navštěvují dobré restaurace a v kuchyni se nebojí experimentovat.

Snobka


Snobka je počin party mladých lidí, jejichž velkým koníčkem je dobře jíst, nacházet nové podniky a o své gurmánské zážitky se dělit s ostatními.  Nebojí se experimentovat a kvůli recenzi ochutnají i ty nejpálivější indické speciality. Ať už jsou v zahraničí, na jižní Moravě, nebo ve Špindlu, najdou si čas navštívit místní kavárnu nebo restauraci. V jejich archivu recenzí najdete takové skvosty, jako je pražské Sansho, slavná cukrárna Magnolia Bakery v New Yorku, španělská restaurace s mořským menu Yola-Berri nebo brněnské Coffee Fusion. Inspiraci, kam zajít na dobré jídlo, hledejte na www.snobka.cz.

 

GastroKritik


V redakci nás baví recenze blogu GastroKritik. Naposledy nás zaujal text, kde si dát v Praze nejlepší okurkovou limonádu. Kvůli okurkovému průzkumu neváhali gastrokritici navštívit podniky jako Ambiente Pizza Nuova, Café Colore, Orange Bar, Costa Coffee, Potrefená husa a farmářské trhy Náplavka. Je jasné, že pánové z GastroKritik berou své recenze velmi vážně a jsou ochotni celé dny hledat pro čtenáře tu nejlepší okurkovou limonádu. Také se nebojí kritizovat dvojí turistické ceny v českých restauracích. Další zábavné recenze si přečtěte na www.gastrokritik.cz.

 

 

Maškrtnica


Blog, který je sice v začátcích,ale už teď slibuje zajímavé čtení. Autorka blogu se zabývá pouze pečením. Sama říká, že na přípravu a zdobení cupcakes a makronek je příliš nešikovná, a proto se raději věnuje záhadám pečení domácího chleba, baget nebo ciderových koblih. Na blogu najdete podrobně zdokumentovanou přípravu všeho, co autorka připravuje, a podle jejích mistrných instrukcí upeče domácí chleba i úplný začátečník. Voňavé čtení najdete na www.maskrtnica.cz.

 

 

 

Připravila Irena Vaňková

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč