„Jsem poctěn, že mohu pracovat s tak talentovaným a profesionálním kulinářským týmem. Toto ocenění uznává jejich obrovské pracovní nasazení a konzistenci v poskytování vysoké kvality práce. Je skvělé být součástí gastronomického vývoje v Praze. Věřím, že zvýší atraktivitu Prahy pro návštěvníky s vysokými nároky na kvalitu pokrmů i obsluhy,“ komentoval ocenění Davide Barnes, generální ředitel hotelu Four Seasons.
Největší radost má ale pravděpodobně šéfkuchař restaurace Allegro Andrea Accordi. „Cítili jsme velkou zodpovědnost být první michelinskou restaurací v celém regionu, obhájení hvězdy je pro nás potvrzením udržení vysokého standardu kvality pokrmů a úrovně služeb. Ocenění patří skvělému týmu, který pracoval po celý rok s plným nasazením.“
Andrea Accordi začal ve Four Seasons Hotel Prague pracovat v srpnu 2007. „Neustále se snažíme vyhledávat nové produkty, přicházet s kreativními nápady, a poskytovat tak hostům Allegra nevšední zážitky,“ dodává Accordi, kterému v kuchyni pomáhá na 27 kuchařů.
Jedna udělená hvězda podle klasifikačního systému Michelin znamená, že se jedná o velice dobrou restauraci ve své kategorii, která nabízí pokrmy konzistentní kvality připravené dle vysokých standardů.