Lehká a neobvyklá kombinace. Pikantní chorizo pokrm okoření a dodá příloze šmrnc. Bleskurychlá příprava.
Suroviny
Postup
Fazole vsypte do misky vhodné do mikrovlnné trouby. Promíchejte s polovinou ochuceného oleje, polovinou petrželky a s chorizem. Navrch položte kousky ryby a zakápněte zbytkem směsi oleje a citronové šťávy. Misku přetáhněte fólií a tu na několika místech propíchněte. Čtyři až pět minut vařte v mikrovlnce na nejvyšší stupeň. Ryba by měla zprůsvitnět a maso se snadno oddělovat na lístky.
Sejměte fólii, rybu dejte stranou na teplé místo; fazole s chorizem dobře promíchejte, rozdělte na talíře a navrch položte rybu. Posypte zbylou petrželkou a podávejte.
Tip apetitu
Značková papriková španělská uzenina chorizo je jemná, ale zároveň pikantní, proto tohle jídlo možná už nebude potřebovat doladění solí či kořením.
Komentáře