Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špagety s paprikou a čerstvou klobáskou

Když máte chuť na rychlý letní oběd, vytáhněte z lednice klobásku a připravte si tyto jednoduché špagety.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 150 g čerstvé klobásy
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 2 jarní cibulky, jemně pokrájené
    • 1 zelená paprika, nakrájená na nudličky
    • 50 ml bílého vína
    • sůl
    • pepř
    • lístky bazalky
    • 320 g špaget, uvařených al dente

Příprava jídla

Vymačkejte ze střívka 150 g čerstvé klobásy. Opékejte ji 5–6 minut na 4 lžících olivového oleje se 2 jemně pokrájenými jarními cibulkami. Přidejte zelenou papriku nakrájenou na nudličky, osolte a zalijte 50 ml bílého vína. Přiklopené duste dalších 5 minut. Nakonec přidejte  špagety, opepřete, promíchejte nad plamenem a posypte lístky bazalky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špagety s bramborami

Špagety 20x jinak

Přidat komentář