Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jak připravit pravé janovské pesto

9 672 zhlédnutí
Average: 3.3 7 hlasování
Jakmile jednou vyzkoušíte domácí pesto, už nikdy nebudete chtít kupované. Stačí mít jen pár čerstvých přísad, hmoždíř anebo mixér, a hotové je raz dva! I obyčejným těstovinám či sendviči pak pesto dokáže dodat ten správný šmrnc.

Komentáře

Obrazek uzivatele
Pesto si doma delam velice casto, u nas se po spagetach s pestem a krevetami vzdy jen zaprasi. Piniove orechy nahrazuji vlasskymi (take lze nahradit liskovymi, zda je to to prave janovske neresim), delam v mixeru, je to jednodussi, a aby mi to nezhnedlo, pridavam trochu citronove stavy. Vzdy vyborne a muzu jen doporucit. A pokud to budete zamrazovat, tak nepridavejte zadny syr! Ty vase lasagne vypadaji lakave, budu je muset vyzkouset
Obrazek uzivatele
Bezva. To bych mohla zkusit.

Přidat komentář