Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Upeč třeba chleba! Díl druhý: těsto

24 229 zhlédnutí
Average: 3.3 10 hlasování
V předchozím díle vám redaktorka Darina Sieglová s blogerkou Julianou Fischerovou alias Maškrtnicí ukázaly, jak oživit domácí kvásek, abyste si z něj mohli upéct chleba. V následujícím videu se dozvíte, jak proměnit kvásek v hutné chlebové těsto. Domácí chléb potřebuje čas a láskyplnou péči. Mouku s vodou nejprve nechte nabobtnat, nejlépe přes noc, aby se dokonale rozštěpil lepek. Pak přidejte kvásek se solí a uhněťte těsto, které je hotové tehdy, když se odlepuje od mísy. Nechte ho vykynout v naolejované míse. Pak už jen těsto vytvarujte a nechte ho pozvolna kynout v ošatce. Upeč třeba chleba! Díl první: kvásek --> www.apetitonline.cz/apetit-tv/163-upec-treba-chleba-dil-prvni-kvasek.html Upeč třeba chleba! Díl třetí: bochník --> www.apetitonline.cz/apetit-tv/165-upec-treba-chleba-dil-treti-bochnik.html
reklama

Přidat komentář