Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2012/4

Sladké Velikonoce
Velké vajíčkové hody
Sekanina aneb jarní nářez

Recepty z vydání

Pórková polévka

„Recept na tuhle polévku jsem se naučila v Itálii. Chutná celé naší rodině, a tak ji vaříme velmi často,“...

Jehněčí na tymiánu

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

Dušené hovězí po italsku

Díky kolagenovým vrstvám a krátkým svalovým vláknům mezi nimi se kližka při správné přípravě doslova rozplývá v ústech.

Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky

Šéfkuchaři luxusních restaurací se odvracejí od ,nudných‘ mas a pracují se zajímavými kousky plnými chuti, jako je...

Mleté bochánky s parmazánovou krustou

Sušená rajčata a rajčatové pyré udělají pikantní svěží chuť a lákavou barvu.

Skandinávské mleté maso s bramborami

Kombinacemi opečeného masa a křupavých brambor v jedné pánvi jsou Skandinávci proslulí. A jsou v tom dobří, jak...

Mleté hovězí maso zapečené v těstě

Pórek a sýr s modrou plísní se k sobě dokonale hodí. V redakci se po závinu jen zaprášilo!

Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem

Toužíte po lahodné nádivce v opravdu každé porci dozlatova vypečeného kuřete? Šéfkuchař Tomáš Reisinger vám krok za...

Vejce naměkko s toustíky

Když se povede, je prostě dokonalé!

Volské oko

Rychlejší večeři nepřipravíte

Vajíčkový salát na chlebu

Obložený chlebíček jinak

Vajíčkové sendviče

Efektní pohoštění

Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou

Jako stvořený pro línou nedělní snídani

Jarní frittata

Skvělá i za studena!

Vejce v bramboráku

Sytá snídaně, pikantní oběd nebo vynikající večeře!

Pascha

Pascha patří k tradičním pokrmům pravoslavných Velikonoc, které jsou v Rusku velkým svátkem. „Ač se to nezdá, je můj...

Smažení sledi

V Dánsku se na Velikonoce často podává sleď, nejtypičtější dánská ryba. „Nejlepší sledi jsou z ostrova Bornholm,“ tvrdí...

Tvarohový mazanec

Netroufáte si na kynuté těsto? Vyzkoušejte nekynutý mazanec. Díky tvarohu je těsto krásně vláčné, a přitom vůbec není...

Šlehačkový beránek

Recept pochází z cukrárny pražského hotelu International a do puntíku splňuje naše po- žadavky: těsto je...

Staročeské medové perníky

Z těmihle perníky uděláte velkou parádu. Původně jsme se chtěli blýsknout receptem na jedlé perníky vymačkávané do...

Focaccia s cherry rajčátky a pestem

Tradiční italský ‚chléb chudých‘ dnes nabízejí i v nejluxusnějších restauracích. Až ho ochutnáte, zjistíte proč.

Dort z limoncella a ricotty

Skvělý dezert pro letní dny. Je osvěžující a lehký – jak na přípravu, tak co se kalorií týká...

Filety z tresky s pikantním červeným pestem

Pokrm, který dokazuje, že dietní jídla nemusejí být vůbec nudná a bez chuti.

Čokoládová vajíčka

Čokoládová vejce vlastní výroby mohou být luxusním dárkem pro koledníky. Návod na jejich přípravu vám dá chocolatiérka...

2010/7

Těstoviny 100x jinak
 
Zmrzlinový koncert
 
Slavná kuchařka Julie Child
...

2013/10

Česká klasika
Bábovky
113 podzimních nápadů

Přidat komentář