Loading Video...

Máte chuť zažít víc?

Poznejte blogery, stavte se ve Foodtrucku a vyhrajte parní troubu!

Jak na dokonalý steak? Dozvíte se ve škole vaření v páře Electrolux

Mrkněte spolu s námi na kulinární kurz pod vedením šéfkuchaře Jiřího Hilgarta. Ukáže vám, jak si s multifunkční parní troubou Electrolux vychutnat přípravu masa i ovocných knedlíků.

Kuřecí špíz shish taouk, hummus a salát tabouleh

Skvělé hlavní jídlo s nádechem orientu.

Ryba a koláč s jahodami podle Kitchen story

Marika a Jirka jsou parťáci v životě i v kuchyni.

Tvarohové ravioli s kokosem a oříškovým krémem

Sladký dezert, nebo prázdninový hříšný oběd? Tvaroh s čokoládou je prostě slast.

Steak z hovězí roštěné, zapečený lilek s mozzarellou, rajčaty a bazalkou

Připravte si hovězí maso s voňavou zapečenou zeleninou.

Plněná cibule s králičím ragů a hrášková quinoa

Zkuste netradičně připravit králíka v podobě ragů a naplnit jím cibuli.

Vepřová panenka se šťouchanými bramborami a brokolicí

Připravte si vepřové maso se zdravou, ale přesto delikatesní přílohou.

Uzený losos na zeleném čaji s restovanou zeleninou

Takhle lososa asi neznáte. Překvapte svoje chuťové buňky tímto netradičním receptem s chutí Asie.

Tvarohová bábovka

Mramorovaná bábovka je klasika, která neodmyslitelně patří na každý, nejen sváteční stůl. Nezapomeňte ji pocukrovat moučkovým cukrem!

Obrovský úspěch Electrolux Foodtrucku aneb Jak lidem chutnalo?

Electrolux Foodtruck zavítal na Apetit piknik do Grébovky.

Pečený candát, květákové suflé a grilovaný chřest

V našich končinách seženete candáta i čerstvého. Společně s květákem a chřestem tvoří dokonalou sezónní trojici.

Kapustové závitky s kuřetem a salátem z lilku

Závitky jsou vynikající jako předkrm, ale hodí se servírovat i jako hlavní chod.

Hovězí flank steak s gratinovanými bramborami a grilovanou cuketkou

Steak z vyzrálého hovězího si připravte s bramborami.

Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Ovocné švestkové knedlíky dokonale doladí mák, který k tomuto ovoci báječně pasuje. Pokud máte ještě nějaké švestky v mrazáku, rozhodně je čas je použít!

Jahodový kynutý koláč podle Slepičárna blog

Málokterý pár si společné chvíle v kuchyni užívá tak jako Jana a Štěpán. Blog Slepičárna&nb

Velká zpověď foodblogerů: Jaká jídla milují a bez čeho si nedovedou představit léto?

Známí tuzemští blogeři, které spojuje projekt Chuť zažít víc prozradili, bez čeho se v létě neobejdou, jaké je jejich nejoblíbenější jídlo z dětství a co by naopak nikdy nedali do pusy.

Hovězí burger se salátem coleslaw a domácí hranolky

Hovězí burgery jsou klasikou při grilování, salát coleslaw je perfektně doplňuje.

Butterfish s hrubozrnnou hořčicí, smažená rýže se zázvorem, sójovými klíčky a koriandrem

Máslová ryba připravená v páře se vám doslova rozplyne na jazyku.

Stránky