Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sváteční menu Od polévky po dezert

17. kuchařka z Edice Apetit

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně. A pamatujeme i na vegetariány.

Kuchařka má 160 stran a je rozdělena do 4 větších kapitol: Rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře), Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkůvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení!

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

GALERIE: neodolatelné karamelové dezerty GALERIE: neodolatelné karamelové dezerty GALERIE: neodolatelné karamelové dezerty GALERIE: neodolatelné karamelové dezerty GALERIE: neodolatelné karamelové dezerty
Pečená brambora s česnekem a bylinkami Pečená brambora s chilli con carne Pečená brambora s fazolemi a sýrem

Přidat komentář