Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

12x vepřové

Vepřové maso zcela neodmyslitelně patří k české kuchyni. Dozlatova usmažený řízek, moravský vrabec, pečený bůček... A v únoru, čase masopustu a zabijaček, vám recepty na zpracování nejrůznějších dílů vepřového jistě přijdou vhod. S nimi máte úspěch zaručený! 

Více receptů a mnoho svělých rad a tipů najdete v našem bookazinu:

Jak nakupovat a zpracovávat maso

První bookazine od Apetitu přináší všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa . A k tomu ověřené recepty a...

Komentáře

Obrazek uzivatele
Prosim .. neví někdo jak se přihlásit ?
Obrazek uzivatele
Přihlásit kam? Pokud to bude v mých silách, pokusím se vám pomoci.

Přidat komentář