Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

4× mladé maso na sváteční stůl

maso s krémovou omáčkou a bramborami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

 Jaro má pozitivní vliv na spoustu věcí – třeba na náladu nebo kvalitu masa. Přesvědčí vás o tom naše recepty na jehněčí a kůzlečí maso, kuře i králíka.

Kuře s citrony a petrželkovými bramborami podle famózní kuchařky Marcelly Hazan vás nadchne svojí šťavnatostí a zlatou barvou. Neméně důležité jsou i jarní přílohy. Ke smaženým jehněčím kotletám podávejte bramborový salát s pikantní česnekovou zálivkou. K jarním masům se hodí také zelené saláty a další sezonní přílohy. Kůzlečí maso je opomíjená lahůdka s jemnou mléčnou chutí. Redaktorka Katka Švejdová ho pro vás připravila na bílém víně, česneku a rozmarýnu. Králičí roláda na mléce vás uchvátí lahodnou omáčkou. S bramborovou kaší dokonalý oběd pro svátky jara.

Recepty na báječná velikonoční masa najdete v dubnovém Apetitu.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč