Jaro má pozitivní vliv na spoustu věcí – třeba na náladu nebo kvalitu masa. Přesvědčí vás o tom naše recepty na jehněčí a kůzlečí maso, kuře i králíka.
Kuře s citrony a petrželkovými bramborami podle famózní kuchařky Marcelly Hazan vás nadchne svojí šťavnatostí a zlatou barvou. Neméně důležité jsou i jarní přílohy. Ke smaženým jehněčím kotletám podávejte bramborový salát s pikantní česnekovou zálivkou. K jarním masům se hodí také zelené saláty a další sezonní přílohy. Kůzlečí maso je opomíjená lahůdka s jemnou mléčnou chutí. Redaktorka Katka Švejdová ho pro vás připravila na bílém víně, česneku a rozmarýnu. Králičí roláda na mléce vás uchvátí lahodnou omáčkou. S bramborovou kaší dokonalý oběd pro svátky jara.
Recepty na báječná velikonoční masa najdete v dubnovém Apetitu.