Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V otevírání ústřic vyhrál Frič

V otevírání ústřic vyhrál Frič
sdílet:

Václav Frič vybojoval vítězství v soutěži v otevírání ústřic, která se konala tuto sobotu na Staroměstském náměstí v Praze. Stal se tak šestinásobným mistrem republiky v této kulinářské disciplíně. I se započítanými penalizacemi otevřel 30 ústřic za 3 minuty a 29 sekund.


Druhý skončil Tomáš Hladík z pražské restaurace Ambiente Brasileiro a na třetím místě úřaduje Zdeněk Steininger z karlovarského Grandhotelu Pupp. V září čeká vítěze světový šampionát v irském Galway. 



České mistrovství v otevírání ústřic se konalo už po deváté. Letos museli soutěžící otevřít namísto dvaceti ústřic třicet kousků. A nestačilo jen správně je otevřít, ale museli také oddělit maso od schránky a elegantně je naservírovat na podnos.
 
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč