Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hotelu Hilton Prague hostí Festival chilské kuchyně

Hotelu Hilton Prague hostí Festival chilské kuchyně
sdílet:
U příležitosti oslav dvoustého výročí nezávislosti Chile připravil hotel Hilton Prague pro všechny labužníky Festival chilské kuchyně. Od 5. do 10. října tak budete mít příležitost poznat a ochutnat, jak se vaří v jihoamerickém Chile.

Zelenina a plody moře

 


Chilská kuchyně hojně využívá lokální suroviny, v pokrmech se proto často setkáte se zeleninou, ovocem, luštěninami a plody moře. Oblíbenými ingrediencemi jsou například kukuřice, cukety, fazole, pálivá paprika a ryby. Tradiční pokrmy založené na zdravých a přírodních ingrediencích bude pro návštěvníky Festivalu chilské kuchyně připravovat Pablo Galvez, hostující šéfkuchař z chilského hotelu Hotel del Lago.

 

 

 

Týden chilských chutí

 


Jak chutná Chile, můžete zjistit v hotelu Hilton Prague denně od 5. do 10. října, vždy od 12 do 15 hodin (obědy) a od 18 do 22 hodin (večeře). Tradiční pokrmy budou podávány formou rautových stolů, za 990 Kč můžete ochutnávat kompletní menu – tradiční předkrmy, hlavní chody, přílohy a dezerty. V ceně jsou také nealkoholické nápoje, pivo a sklenka chilského vína.

Více na www.hiltonprague.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč