Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Opravdový domácí vývar

Opravdový domácí vývar
sdílet:
Rozpustíte bujonovou kostku, a máte hotovo? Blogerka Věruška vás naučí lepší trik – poctivý masový vývar, jehož příprava (téměř) nevyžaduje vaši asistenci!

„Taky nejsem žádný hrdina. I já mám za sebou osobní vývarovou historii. Na začátku stál bujon v kostce. Nejdříve ten obyčejný, pak bio a nakonec i ten vytlačil vývar opravdový. Všichni, co si to už vyzkoušeli, potvrdí, že jedině s domácím vývarem jste v kuchyni za hvězdu. A není k tomu třeba zase tolik práce. Důležité je zachovat doporučený postup a soupis surovin, na sporáku se to už obejde bez vaší asistence. Já si například během přípravy vývaru dovoluji úplně odběhnout z domu. Mého muže to sice rozčiluje, protože nekontrolovaný plamen v domě může napáchat leccos, ale výsledkem zatím vždycky byla ‚jen‘ neodolatelně chutná polévka,“ říká blogerka Věra Strnadová. V únorovém Apetitu vám prozradí své triky pro přípravu domácího vývaru.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč