Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Březnový Apetit vychází již ve středu

Březnový Apetit vychází již ve středu
sdílet:
Čerstvá várka sezonních receptů brzy ve vaší trafice.

Březnovému vydání Apetitu tentokrát vévodí italská kuchyně, která dlouhodobě patří k nejoblíbenějším u nás. Redakční guru Katka Švejdová, která dlouho žila na Sicílii, připravila spolu s dalšími redaktorkami dobroty, kterým neodoláte. Prozradí také originální recepty a fígle italských šéfkuchařů.

Vezmeme vás na gurmánský výlet do Itálie, na kterém ochutnáte oblíbená jídla Jamieho Olivera či Emanuela Ridiho. Hledali jsme také recept na tu jedinou a pravou boloňskou omáčku, nakonec pro vás máme rovnou tři různé. A všechny chutnají skvěle! Pěkně krok za krokem se naučíte italské bramborové gnocchi a neodolatelná jídla, ve kterých hrají hlavní roli. Se salámem a oreganem si je zamilují všichni! S Darinou si připravíte nejlepší pizzu do mrazáku, kterou si můžete dát, kdykoli na ni dostanete chuť. Chybět nemůžou ani geniální italské dezerty – torrone s pistáciemi či torta nera jsou prostě k nakousnutí.

Pokud itálii na talíři zrovna neholdujete, těšte se na seriál o mase, ve kterém vám Vašek Frič představí hovězí líčka, nebo si připravte hostinu z darů moře a syté polévky s přílohami.

Březnový Apetit k dostání na stáncích od středy 20. února.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč