Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Srpnový Apetit je na stáncích

Srpnový Apetit je na stáncích
sdílet:
Letní vydání časopisu Apetit přináší jídla s tím nejlepším, co teď zahrady a farmářské trhy nabízejí.

Přebytky rajčat proměňte v úžasně dobrou a všestranně použitelnou omáčku. Dobře sterilované rajčatové sugo si můžete vychutnávat až do příští sezony. Připravíte z něj spoustu snadných jídel jako sendviče či těstoviny. I další úrodu ze zahrady uložte do skleniček a vyměňte je potom s přáteli za jejich domácí zavařeniny. Máme pro vás recept na skvělý rybízový sirup, houby ve vlastní šťávě nebo třeba švestkový kečup. Slunce přeje ovoci, a tak pro vás máme vyladěné dezerty z kyselkavých letních jablek. Díky nim si upečete štrúdl, hraběnčiny řezy, žemlovku, tarte tatin či apple pie tak dobré, že jste lepší nejedli!

Srpnový Apetit potěší i masožrouty. V seriále o mase šéfkuchař Vašek Frič prozradí, jak na vysoký roštěnec. V podobě šťavnatého steaku nemá konkurenci. Nechybí ani pět rychlých letních večeří, se kterými se proletíte světem. A redaktorka Katka Švejdová vám ukáže, jak ze starého chleba vykouzlit dokonalé lahůdky, které zasytí celou rodinu.

Nový Apetit najdete na stáncích od pátku 19. července.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč