Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte šanci telecímu

Dejte šanci telecímu
sdílet:
Zatímco v dobách hluboké totality bylo telecí poměrně běžnou součástí našeho jídelníčku, v posledních letech se z něj tak trošku vypařilo. Telecí maso je přitom křehké a obsahuje minimální množství tuku. To nejlepší telecí pochází z Itálie, kde se těší oblibě už od dob antického Říma – dokonce se spekuluje, že právě obliba v tomto mase dala Itálii jméno, základ má prý ve slově vitello, což znamená tele.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč