Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vyšlo nové číslo speciálu masooo!

Letní vydání řídící se heslem „Od čumáčku po ocásek!“ obsahuje 50 stránek věnovaných vepřovému masu a mnoho dalšího...
9. 7. 2018

Letní vydání jediného gastro-časopisu pro muže je tu a s ním i spousta poctivé inspirace. Čeká vás spolu s námi spousta grilování vepřového masa - v naší masooo! laboratoři jsme vyzkoušeli různé marinády vlastní výroby, grilování čuníka na cideru, a zjistili jsme, jak si na grilu připravit sádlo a škvarky. Budete také svědky velkého grilovacího souboje ve středověkém duchu.

Podíváme se do zákulisí malých sídlištních pivovarů, koukneme pod ruce kuchařům nejlepších pelmeňáren a s food-inspektory z webu kebabarny.cz se zaměříme na to, jak poznat dobrý a poctivý kebab.

To vše a mnoho dalšího v aktuálním vydání speciálu masooo!
 

Stránky: http://masooo.cz

Facebook: https://www.facebook.com/casopismasooo

Přidat komentář