Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.2/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1806 kcal
Bílkoviny 90 g
Sacharidy 162 g
Tuky 85 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tento salát připravujte z teplých brambor – lépe do sebe natáhnou všechny tekutiny a chutě.

Suroviny

malé, nové
česnek 1 stroužek
nahrubo
ančovičky (konzerva) 2 ks
filety (sardelky)
majonéza 3 PL
olivový olej panenský 1 PL
z 1/2 citronu
strouhaný
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
najemno

Postup

1

Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě doměkka.

2

Mezitím utřete česnek se sardelkami na pastu. Promíchejte s majonézou, olejem, citronovou šťávou a parmazánem.

3

Osolte a opepřete. Promíchejte s jarní cibulkou a s teplými bramborami.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/4

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč