Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Zelená nať koriandru má lehce štiplavé bylinné aroma, které pro svoji výraznost nemusí každému učarovat. Jsou však pokrmy, které si bez něj nelze představit. Kde použít čerstvý koriandr? Především v pokrmech, indické, thajské a mexické...
Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...
Pouliční stánek s michelinskou hvězdou? Jeden takový najdete mezi mnoha tisíci podobnými v mexické metropoli Ciudad de México. Prodávají tam tacos, jmenuje se Taquería El Califa de León a hvězda jim obrátila život naruby.
...
Jahody lze nalézt snad v každé české zahradě a v poslední době zdobí také nejeden balkón. Nejlépe jistě chutná domácí čerstvě utržená jahoda, své kouzlo ovšem mají také jahodové džemy, zavařeniny a kompoty. Jejich příprava není...
Máte rádi jahody? V parném létě si občas dopřejete osvěžující koktejl? Právě pro vás jsme je propojili a přinášíme tipy na jahodové koktejly, jejichž chuť si prostě zamilujete. Ale pozor, jeden nikdy nestačí.
...
Znáte lepší způsob, jak spotřebovat ředkvičky a užít si jejich chuť? Ředkvičková pomazánka je velmi snadná, zdravá a lze ji obměňovat téměř do nekonečna. Servírovat ji můžete s křupavými tousty, na čerstvém chlebu, s čerstvou...