Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Výborná zelňačka

Autor: Karolina Moravcova
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Kysané zelí Brambory Klobása Cibule Sul Pepr Vegeta Pp. ocet

Příprava jídla

Par brambor a jedbu cibuli oloupeme nakrajime na kosticky. Klobasu na kolecka. Do hrnce nalejeme trochu oleje, osmahneme cibuli do zlatova a pridame brambory s klobasou. Take trosku osmahneme a pridame zeli- NEnakrajene a NEprolite vodou, pekne dlouhe a kysele s tou vodickou ho tam dame! Zamichame, nechame prohrat a posypeme mletou cervenou paprikou. Zalijeme vodou a nechame varit, dokud nebou brambory mekke. Pote podle chuti osolime, opeprime, pridame vegetu a kdyz by byla malo kysela, muzeme pridat kapku octa. Zahustime podle libosti a muzeme servirovat. Dobrou chut ☺

Přidat komentář