Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Avokádový salát

Neuvěřitelně snadné a přitom chuťově fantastické! Navíc se nemusíte bát o svůj štíhlý pas.

Vydání: 2006/3
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 2 zralá avokáda
    • 250 g třešňových rajčátek
    • 100 g nasekaných oliv
    • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1. Avokádo nejprve kolem dokola nařízněte až k pecce. Pak oběma částmi zakruťte – snadno ji tak odstraníte. Potom dužninu vydlabejte lžičkou nebo slupku oloupejte nožíkem a pokrájejte na kostky. Rajčata omyjte a rozpulte.

2. Zeleninu promíchejte se slitými olivami, osolte, podle chuti opepřete a zakápněte panenským olivovým olejem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Minisendviče

Tatarský biftek

Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou

Čokoládová pěna

Pusinkový dort

Komentáře

Obrazek uzivatele
Až sníte salátek, nezapomeňte zasadit pecku z avokádado květináče. Vyroste z ní pěkný stromek. :-))
Obrazek uzivatele
Perfektní,rychlé,prostě byl jsem za hvězdu,hlavně u slečen,pánové doporučuji :-)
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/06, str.54
Obrazek uzivatele
Je to úžasný salát, děláme jak je avokádo za levnější cenu :-)

Přidat komentář