Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Avokádová salsa

Nesmrtelná salsa.

Vydání: 2007/6
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Mexická

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • šťáva z 1 limety
    • 1 malý stroužek česneku, rozdrcený
    • 1 malá chilli paprička, zbavená semínek a jemně nakrájená
    • sůl a pepř
    • 4 zralá, nejlépe soudkovitá rajčata
    • 1 červená cibule, tenké plátky
    • 2 zralá avokáda
    • hrst čerstvého koriandru

Příprava jídla

Olej a limetovou šťávu prošlehejte s chilli papričkou, česnekem, solí a pepřem. Rajčata nakrájejte na větší kousky a spolu s cibulí smíchejte se zálivkou. Avokáda přepulte, zbavte pecky a dužinu vykrájejte lžičkou. Nasekaný koriandr a avokádo přimíchejte k rajčatové směsi. Podávejte, nejlépe s nachos.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Olivovo-rozmarýnové krekry

Rokfórový salát s hruškou a avokádem

Avokádové lodičky plněné tuňákem

Bramborový salát s avokádem

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č. 6/07, str.22

Přidat komentář