Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Medovo-hořčičný steak

Skvělá večeře

Vydání: 2007/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT20M
Vaření 0:20

Ingredience

    • 2 vepřové či kuřecí steaky po 180 g
    • 1 lžíce celozrnné hořčice
    • sůl
    • 1 vrchovatá lžíce medu
    • 2 lžíce másla
    • 250 g hub, očištěných a pokrájených
    • hrst zbylých vařených brambor, pokrájených
    • tymián na ozdobu (nemusí být)

Příprava jídla

1.  Steaky potřete hořčicí, pokapejte medem a osolte. Polovinu másla rozehřejte v pánvi a opečte na něm maso. Sundejte z pánve a uchovejte v teple.

2.  Do pánvičky přidejte zbývající máslo, houby a brambory. Míchejte asi pět minut, aby se vypařila všechna tekutina. Jestli chcete, ozdobte tymiánem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Houbové tousty

Sekaná z hub

Houbové rizoto

Komentáře

Obrazek uzivatele
Tento recept je moc chutný a příprava víc než snadná. Mě se moc líbilo, že díky medu to celé vypadalo moc hezky. Vyzkoušela jsem variantu s kuřecími řízky a bylo to fakt super.
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.8/07, str.20

Přidat komentář