Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Balzamikové kuře

Pro ještě lepší chuť i efekt při podávání můžete maso pokropit krémovou variantou balzamikového octa. Koupíte jej pod označením aceto balsamico cremoso.

Vydání: 2008/5
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
Opékání: 15 minut
PT15M
Opékání 0:15
Kuře Italská

Ingredience

    • 6 kuřecích prsou
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 2 lžíce balzamikového octa
    • mořská sůl a čerstvý černý pepř
    • 3 citrony, přepůlené

Příprava jídla

Rozehřejte grilovací pánev na co nejvyšším stupni. Maso potřete olejem a dejte na pánev. Ztlumte plamen a pečte pět minut, pak maso postříkejte balzamikovým octem, osolte a opepřete a opékejte další minutu, pak kuře otočte a pečte ještě pět minut. Na pánev přidejte i citrony, a to dužinou dolů. Maso servírujte pokapané šťávou z teplých citronů.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jarní menu z jednoho stolu

Kuřecí prsa plněná sýrem s modrou plísní

Špenátová polévka s parmazánem

Mačkané brambory z plechu

Salát s řeřichou

Pěkně ostré špagety

Prošívaná deka

Komentáře

Obrazek uzivatele
Rychla a fantasticka vecere!

Přidat komentář