Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vepřové špalíky s pancettou a pečenými bramborami

Italská pancetta intenzivně voní a má plnou chuť – užijte si ji ve stylu ,svůj k svému‘ – s vepřovým masem.

Vydání: 2008/7
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT40M
Pečení 0:40
Maso Italská

Ingredience

    • 2× 300 g silných plátků vepřové pečeně, napříč přepůlených
    • 4 lžíce panenského olivového oleje
    • 8 plátků pancetty
    • 4 snítky tymiánu
    • 400 g nových brambor, omytých a pokrájených na měsíčky
    • 4 stroužky česneku, neoloupané
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 250 g třešňových rajčátek

Příprava jídla

Předehřejte troubu na 200 stupňů. Osolte a opepřete špalíky vepřového, potřete je dvěma lžícemi olivového oleje a pomocí kuchyňského provázku na ně upevněte pancettu a tymián.

Brambory, česnek, zbylý olej, sůl a pepř promíchejte v pekáčku a dejte do trouby. Po 20 minutách přidejte maso a rajčátka a pečte dalších 20 minut, nebo až bude maso propečené a brambory zlaté.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí kuskus s chilli

Těstoviny s pancettou a radicchiem

Sendvič s pepřovým steakem

Sýrové muffiny s pancettou

Kuře s nádivkou z pancetty

Komentáře

Obrazek uzivatele
jednoduche a velmi, velmi dobre

Přidat komentář