Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.8/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3748 kcal
Bílkoviny 56 g
Sacharidy 251 g
Tuky 269 g
Vláknina 57 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Letní verze bramborového salátu s avokádem a mátou.

Suroviny

vydrhnuté
fazolky zelené 400 g
mražené
hrášek 450 g
mražený
zralé
citron ½ ks
vymačkaná šťáva
Na dresink
majonéza 300 ml
hořčice dijonská 2 PL
máta 2 PL
čerstvá, nasekaná
sůl
pepř

Postup

1

Nejprve připravte dresink: v misce smíchejte všechny potřebné ingredience. Přidejte 2 lžíce vody a opět důkladně promíchejte. Dejte do chladu.

Brambory přepulte, větší nakrájejte na čtvrtky a povařte v osolené vodě doměkka. Nechte zcela vychladnout. Ve vroucí vodě tři minuty povařte i fazolky a hrášek, poté zchlaďte ve studené vodě nebo na kostkách ledu - zelenina si udrží barvu.

Brambory dejte do mísy, přisypte fazolky a hrášek. Přidejte oloupané a pokrájené avokádo pokapané citronovou šťávou. Přelijte dresinkem a zamíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/8

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč