Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bageta s bylinkovým máslem

Jen si představte tu lahodu – rozpečená bageta krásně křupe a sýr se lákavě roztéká. Připravte večer, snídejte ráno.

Vydání: 2008/10
Autor:
Hodnocení:
10 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Pečení 0:15
Sendvič Francouzská

Ingredience

    • 1 velká předpečená bageta
    • 1 camembert
    • balení vepřové šunky (nejlépe s označením shaved)
    • 120 g másla + sůl
    • 1 šalotka, nasekaná najemno
    • 1 lžíce suchého bílého vína
    • 1 lžíce nasekané petrželky

Příprava jídla

Večer připravte bylinkové máslo: rozehřejte kousek másla a osmahněte na něm šalotku, přidejte lžíci vína a krátce povařte, osolte, nechte vychladnout a pak spojte se zbytkem másla a petrželkou a dejte vychladit do ledničky.

Ráno udělejte do předpečené bagety zářezy, do nich vložte plátky bylinkového másla a pečte v troubě podle návodu na obale. Hotovou vytáhněte, do zářezů dejte kousky camembertu a plátky šunky a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Dokonalá snídaně

Přidat komentář