OBCHOD

Volské oko

Rychlejší večeři nepřipravíte
Vydání: 2012/4
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    • vejce

Příprava jídla

Nepřilnavou pánev lehce potřete tukem, zahřejte na středním plameni a opatrně na ni rozklepněte vejce (počet záleží na vás a na velikosti pánve; bílek by se měl pohodlně roztéct). Opékejte tak dlouho, až bílek ztuhne; chcete-li, aby ztuhl i žloutek, pánev přiklopte nebo vejce obraťte. Osolte a opepřete.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vajíčkový salát na chlebu

Vejce naměkko s toustíky

Vajíčkové sendviče

Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou

Jarní frittata

Vejce v bramboráku

Vejce v toustovém chlebu

Přidat komentář